Adatkezelési irányelvek

Weboldalunkon nem használunk „sütiket”.

Az alábbiakban szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy az űrlapon megadott megadott személyes adatokat (név, email cím, telefonszám, és az üzenetben szereplő egyéb tartalmakat) milyen céllal és módon használjuk fel.

Adatai nem EU-s szervereken keresztül továbbításra kerülnek a drborbelyfogszabalyozas@gmail.com címre. Ezekhez a Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdió (hivatalos nevén: Hansa-Dont Kft.) munkatársai és szakmai partnerei hozzáférhetnek azzal a céllal, hogy megkeresésére az Ön által megadott elérhetőségeken válaszolni tudjunk. Adatai tárolását a hatályos jogszabályok által megszabott ideig garantáljuk, de ezt követően is csak kifejezett kérésre töröljük. Az adatkezelési irányelvek (adatvédelmi nyilatkozat) elfogadásával Ön a fentiekhez kifejezetten hozzájárul.

Ön bármikor visszavonhatja a fenti tételek bármelyikéhez adott hozzájárulását, vagy kérheti az általunk tárolt adatok törlését a hatályos jogszabályokkal összhangban, a weboldalunkon található űrlapon, a drborbelyfogszabalyozas@gmail.com címen, írásban vagy személyesen a 1072 Budapest, Rákóczi út 4. szám alatti rendelőnkben.

Köszönjük a bizalmát!

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdió munkatársai

5 285 Google értékelés alapján