Rólunk

Csapatként és összetartó közösségként működünk. Számunkra a szakmai hozzáértés mellett az a legfontosabb, hogy egy olyan emberséges közeget teremtsünk saját magunk számára, amelybe szívesen jövünk be minden nap dolgozni. Szeretjük a hivatásunkat, szeretjük az embereket és szívesen töltünk el időt egymás társaságában. Ezen az oldalon igyekszünk megmutatni magunkat, már amennyire ez egy weboldalon lehetséges.

Borbély család
Hagyomány
Család
Sport

Munkatársak

5 210 Google értékelés alapján

Prof. Dr. Borbély Péter Ph.D.
Alapító, szakmai vezető főorvos

Rendelőnk szakmai vezetője. Érdeklődése hamar a fogszabályozás felé fordult, ezért diplomájának megszerzése után néhány évvel teljesen szakosodott a fogászat ezen területére. Az elmúlt három évtized alatt felgyűlt tapasztalat és emberséges bánásmód sikerét már több ezer elégedett páciens mosolya bizonyítja.

 

Szakmai önéletrajz

Nyolc éven keresztül a Hamburgi Egyetemen (Németország) az egyik legnevesebb fogszabályozó szaktekintélytől, Prof. Asbjorn Hasundtól tanulta a fogszabályozást, dolgozott és kutatott. Az így megszerzett tudást egyrészt egy magas színvonalú Fogszabályozási Stúdió létrehozásával, másrészt pedig szakmai továbbképzések tartásával kívánta kamatoztatni.

 

Dr. Borbély Péter a fogszabályozási diagnosztikában használt lézeres digitalizáló feltalálója, melyet világszerte használnak. A Magyar Orthodontusok (= Fogszabályozók) Társaságának alapító tagja. A Prágában évente megrendezett IOS nemzetközi konferencia társszervezője. A University of Alabama at Birmingham (USA) és a Debreceni Egyetem vendégprofesszora. Több hazai egyetem meghívott előadója. Havi rendszerességgel tart félnapos továbbképzést „A fogszabályozás dióhéjban” címmel. Három éven át a világ harminchat országban olvasott „Kieferorthopädische Mitteilungen” (= Fogszabályozási Közlöny) kiadója. Két éven át a „Fogszabályozás” című hazai szakmai folyóirat főszerkesztője. Számos tudományos cikk és az „Egyenesíves technika” című szakkönyv szerzője. Társszerzője a „3D Imaging for Orthodontics” című könyvnek és a legújabb egyetemi tankönyvnek.

 

Fennmaradó szabadidejében sportol és szobrászkodik, de legszívesebben a családjával pihen: négy felnőtt gyermek édesapja és 13 unoka büszke nagypapája.

Quis autem vel eum
Dr. Borbély Zoltán Ph.D.
Rendelővezető, főorvos

A fogszabályozás szeretete édesapám részéről örökletesnek bizonyult, ezért 16 éves korom óta készülök arra, hogy ezt az elhivatottságot az Ön javára is kamatoztassam. Szeretem, hogy változatos és folyamatosan fejlődő tudomány, a páciensekkel pedig közvetlen és barátságos kapcsolatot lehet kialakítani. Képzésemet 1 éves angliai tanulmányok, németországi és norvégiai tanulmányutak és számos nemzetközi konferencia látogatása egészítette ki. Fogorvosi diplomám megszerzése után a Semmelweis Egyetemen és az MTA orvosi kutatóintézetében végeztem kutatói tevékenységet. Kedvelem a hosszútávú erőpróbákat (Ironman, maraton) pihenésként pedig fuvolázom, fotózok, illetve feleségemmel és négy gyermekemmel együtt töltöm az időt.

Dr. Veiszenbacher Éva
Vezető oktató, műtétes kezelés koordinátor

Erdélyből származom, a festőien szép Székelyudvarhelyről. Tanulmányaimat a Marosvásárhelyi és a Debreceni Egyetemen végeztem. A fogszabályozás kezdettől fogva megragadott, akárcsak egy festmény, amely először egészében, majd aprólékos részleteiben is elbűvöl. Orvos édesanyámtól tanultam meg a lelkiismeretes gyógyítás örömét, őt tekintem példaképemnek munkámban. Szeretem a képzőművészetet, az olvasást és a zenehallgatást.

Dr. G. Darban Hamid

Irán második legnagyobb városából, Meshedből származom. Édesapám egyetemi fogszabályozó professzor, aki gyerekkorom óta elbűvöl a szakma csodáival és a mai napig motivál engem a tökéletesség felé. Mindennapjaimban is keresem a kihívásokat, amiből még több tudást és tapasztalatot meríthetek.  Szabadidőmet legszívesebben utazással és zongorázással töltöm.

Dr. Lénárt Julianna
Dr. Lénárt Julianna

A fogszabályozást már egyetemi éveim alatt megszerettem, mert kihívásokkal teli hivatás. Mindennapos kreativitást igényel, hogy a páciens egyéni adottságait figyelembe véve a legszebb eredményt érjük el. Ebben a rendelőben megtaláltam a számomra fontos kiváló szakmai hátteret és jó közösséget. Rendszeresen veszek részt szakmai konferenciákon, szabadidőmben pedig jógázni és futni szeretek, utazással és a családommal töltöm az időt.

Dr. Szabó Júlia
Dr. Szabó Júlia

Sepsiszentgyörgyről származom, a mesésen szép Erdélyből. Gyerekkoromban meghatározó élmény volt saját fogszabályzó kezelésem, nagy érdeklődéssel követtem a kezelés folyamatát. Fogorvosomnak köszönhetően ez az érdeklődés máig megmaradt. Munkám során törekszem a paciensekkel nyugodt, bizalmas kapcsolatot kialakítani, hogy később ők is jó élményként emlékezzenek a fogszabályzó kezelésekre. Erdély gyönyörű tájainak köszönhetően a hegyekben érzem magam a legjobban és sok időt töltök a szabadban túrázással, családdal, barátokkal. Ami pedig a hétköznapokat illeti, kevés dolog jobb egy munka utáni színháznál.

Dr. Baksa Tamás
Dr. Baksa Tamás

Már kisgyerekként is a természettudományok foglalkoztattak. A családomban én vagyok az első, aki orvosi pályára lépett, ebben azóta húgom is követett. A fogszabályozás felé egyrészt saját élményeim tereltek, másrészt úgy érzem, a fogorvoslás ezen területe követeli meg a legkomplexebb gondolkodást, ezért mindig tud újat adni, sosem lesz unalmas. Munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseim tudják, mi miért történik, és hogy megnyugtató, bizalmas légkört alakítsak ki. Másik szenvedélyem a gasztronómia, szabadidőmben gyakran veszek részt különböző főzőtanfolyamokon családom és barátaim legnagyobb örömére. Ezen kívül baráti társaságomnak szervezek túrákat az országban.

Dr. Balogh Katalin
Dr. Balogh Katalin

Az orvosi hivatás szépségét édesapám révén ismerhettem meg. Fontosnak tartom, hogy az egészségügyi szempontokon túl a hozzám fordulók igényei is megvalósuljanak, és törekszem a barátságos légkör kialakítására. Szeretem, hogy ebben a rendelőben nagyon jó közösség és fejlődési lehetőség van. Cserediákként alkalmam nyílt az USÁ-ban és Brazíliában tanulni. Ez életre szóló élmény maradt, a mai napig szeretek utazni és új embereket, kultúrákat megismerni.

Dr. Yosef Markosz

Orvos családba születtem, aminek köszönhetően már egészen fiatalon megismertem, majd célba is vettem az egészségügyi pályát. Édesapám Etiópiából ösztöndíjjal érkezett Magyarországra tanulni, én azonban már itt nőttem fel. A fogszabályozás világába a fiatalkori tapasztalataim és élményeim vezettek bele. Rendkívül izgalmasnak tartom a fogászatnak ezt az ágát, szerintem a biológia és fizika tudást arra használni, hogy az embereknek szebb mosolyt adjunk, egy csodálatos dolog. Szabadidőmben vonzanak a hegyek, szenvedélyem a hegyi kerékpározás és a síelés is. Amikor pedig épp fedél van a fejem felett, örömmel játszok bárkivel egy sakkpartit.

Bolla Hajnalka
Bolla Hajnalka
Praxis menedzser

Már gyermekkorom óta vonzott az egészségügy, így egyenes út vezetett erre a pályára, melyen belül már több szakterületen is dolgoztam. Fontosnak tartom a fejlődést, a növekedést, így életemben az utóbbi években az egészségügyi management került fókuszba.

Itteni munkámban találkozik mindaz, amit szeretek. Bátran támaszkodhatom korábbi tapasztalataimra éppúgy, mint tanulmányaimra. Örülök, hogy aktívan részt vehetek a rendelő működésének fejlesztésében, és nap mint nap láthatom, miként leszünk még sikeresebb csapat.

Buza Mátyás
Dentálhigiénikus

Csapatunk fogszabályozásra szakosodott, de a kezelés sikeréhez nem elég csak egy készüléken állítani. Dentálhigiénikusként az én feladatom, hogy segítsek a megfelelő szájhigiéné megvalósításában és fenntartásában, szükség esetén pedig professzionális fogkőeltávolítást végezzek. Ehhez kedvenc műszerem a Gracey 3/4. Nagy öröm számomra, hogy pácienseimnek így nem csak a fogai kerülnek sorba, hanem az egész mosolya szebb, egészségesebb lesz. Hobbijaim a kerékpározás és a kirándulás.

Burnyoczki Eszter
Páciens koordinátor

Számomra az emberközpontúság a legnagyobb érték a munkában. Örülök, hogy ezt egy ilyen fogászati rendelőben és jó hangulatú csapatban élhetem meg. Páciens koordinátorként szeretnék a páciensek és kollégáim számára is maximális segítséget nyújtani. Szabadidőmben szeretek utazni, éltem Máltán és Angliában is. Érdekel minden, ami kreativitást igényel, a sütéstől a grafikáig.

Zágoniné-Fülöp Csilla
Zágoniné-Fülöp Csilla
Fogtechnikus

Negyvennégy éve vagyok fogszabályozó fogtechnikus, ehhez a rendelőhöz pedig már az indulásakor, 1996-ban csatlakoztam.  Nagyon szeretem a szakmámat, szinte hobbimmá vált a hosszú évek alatt. A Balaton mellett lakunk, ahol megnyugtató ősztől-tavaszig a vízparton sétálni és a vízi életet figyelni. Szabadidőmben jógázni járok, sokat olvasok és kertészkedem.

Kovács Nóra
Kovács Nóra
Fogtechnikus

Gyerekkoromban sokat jártunk fogorvoshoz, illetve fogtechnikushoz a szüleim révén, mivel idősek és már akkor elkezdtek érdekelni ennek a szakmának a rejtelmei. Idővel rájöttem, hogy a fogtechnika egy olyan szakma, ahol ki tudok teljesedni és a kézügyességemet tudom fejleszteni. Ebbe a rendelőbe először páciensként érkeztem, és nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a csapathoz, mert szakmailag elismert orvosokkal és fogtechnikusokkal dolgozhatok együtt, akik nagyon segítőkészek.  Mai napig szeretek kreatív, egyben aprólékos dolgokat készíteni. Szeretek kirándulni, új helyeket megismerni, főzni, de leginkább sütni.

Máté Zoltán
Praxis menedzsment tanácsadó

Bizalom. Tisztelet. Felelősség. Folyamatos fejlődés. Négy fogalom, amely a Dental Menedzser cég alapítójaként és vezetőjeként meghatározza a mindennapi munkámat. Ezek azok az emberi értékek, amelyeket Dr. Borbély Zoltánnal közösen is fontosnak tartunk és talán emiatt is érezzük élvezetesnek és eredményesnek a közös munkát már több, mint két éve. Cégem piacvezető a fogászati rendelők fejlődésének támogatásában, emellett szaktanácsadóként én személyesen is segítem a Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdió munkáját, mely közül a legfontosabb a páciensek rendelői élményének és kiszolgálásának fejlesztése. Ebben támogatom ezt a különleges csapatot.