Szeretettel várjuk páciensét a rendelőnkben!

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdióról

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdió egy 26 éve működő, teljesen fogszabályozásra szakosodott rendelő. Vezetői Prof. Dr. Borbély Péter és fia, Dr. Borbély Zoltán, akik kollégáikkal együtt a folyamatos fejlődés jegyében dolgoznak pácienseik színvonalas ellátásáért, és tudásuk továbbadásával az egész hazai fogszabályozás szakmai színvonalának emeléséért.

A rendelőben egyszerűbb fogszabályozó kezelésekkel is foglalkozunk, de különös örömmel látjuk el a komplex, akár műtéttel kombináltan kezelhető pácienseket is.
Specializációnknak köszönhetően természetes számunkra a beutaló orvosokkal való szoros együttműködés, a kezelési feladatok hatékony megosztása és a közös páciensek korrekt visszautalása a beutaló orvoshoz.

Mit vállalunk az Ön irányába?

Ha olyan pácienssel találkozik, akinek a fogszabályozás egészségügyi vagy esztétikai szempontból javára válna, kérjük, referálja hozzánk bizalommal!

Páciensének az első konzultációt követően készítünk egy részletes kezelési tervet, amely a fogszabályozás lépésein túl a kívánt végeredmény eléréséhez szükséges egyéb fogászati beavatkozásokat is érinti, melyek elvégzésére majd Önt szeretnénk megkérni. Ezt a kezelési tervet prezentáljuk a páciensnek, majd Önnek is elküldjük, hogy tisztában lehessen a tervekkel és össze tudjuk hangolni kezeléseinket. Ha a kezelés komplexitása indokolja, a tervet csak az Önnel való egyeztetés után véglegesítjük. A kezelési folyamatról bővebben itt olvashat: fogszabalyozo.hu/ahogy-dolgozunk. A nem fogszabályozási jellegű kezelésekre a pácienst mindig Önhöz utaljuk majd.

Hogyan utalhatja be hozzánk páciensét?

A legegyszerűbben az itt található űrlap kitöltésével utalhat hozzánk pácienst. Kérjük, pontosan töltse ki a páciens adatait és adja meg a saját nevét, illetve ha először küld hozzánk pácienst, az elérhetőségeit is. Megköszönjük, ha pár szóban megfogalmazza azt is, hogy elsődlegesen miért tartja fontosnak a páciens fogszabályozását és milyen konkrét kérései, kérdései vannak a kezelésével kapcsolatban. Ha rendelkezésére állnak egyéb leletek (pl. röntgenek), kérjük, azokat is csatolja.

Kérjük, hogy páciense hozzájárulásával adja meg elérhetőségeit is. Így felkeressük őt telefonon időpont egyeztetésére. Önnek innentől kezdve semmi teendője nincsen, de mi tájékoztatni fogjuk Önt a kezelési tervről és szükség esetén a már folyamatban lévő kezelés alakulásáról.

Természetesen azt is hálásan köszönjük, ha az űrlap kitöltésén felül egyik orvosunk névjegykártyáját átadja páciensének. Rendelői címének megadása esetén szívesen postázzunk Önnek néhány névjegyet.

Töltse ki digitális beutalónkat!

    Beutalt páciens:

    Beutaló orvos:

    Melléklet:

    5 285 Google értékelés alapján