Torlódás

Ha nincs elég hely a fogak számára a szánkban ahhoz, hogy egy sorban törjenek át, összezsúfolódnak, egymásra dőlnek, vagy több síkban helyezkednek el. Ez a fogtorlódás ráadásul idővel rendszerint súlyosbodik.

A fogak torlódásának számos oka van, általában független a bölcsességfogak előtörésétől. A fogak fokozott torlódását figyelték meg az idő előrehaladtával. Ezen jelenséget a táplálék állagának megváltozásával magyarázták. Azt találták, hogy a fogak előrefelé vándorlása mindig is létezett, viszont durvább étrend a fogak oldasó felszínét fokozatosan koptatta, ezért a fogak előre vándoroltak különösebb torlódás nélkül.

Ezen torlódások korrekciója fontos, hiszen a fogak tisztítása nehezítetté válik, ezzel növelve a fogak közötti szuvasodások megjelenését.

Torlódás
Fogszabályozás során számos megoldás létezik ezen torlódások megoldására. A kezeléseink megtervezése során célunk mindig egy hosszú távon stabil eredmény elérése, lehetőleg foghúzás nélkül. Vannak azonban esetek, ahol elfogadhatóan stabil eredményt maradó fog eltávolításával tudunk csak elérni a fogak méretbeli különbségei miatt, függetlenül az életkortól.

Foglaljon időpontot most!

Ha hasonló problémával kűzd, jöjjön el hozzánk egy konzultációra, ahol szakorvosunk részletesen kivizsgálja helyzetét! A diagnózis felállítását követően személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

Időpontot foglalok!

Ismerje meg munkafolyamatainkat
Borbély Fogászat csapatmegbeszélés

Ezt tesszük a közös siker érdekében!

Részletfizetési lehetőség

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdióban szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni azt az életminőségbeli változást, melyet a pácienseink a kezelés hatására megélhetnek. A felszabadult mosoly ne legyen pénz kérdése! Ezért szokatlanul alacsony havi törlesztő részlet mellett is elérhetővé tesszük a kezeléseinket.

Részletfizetési konstrukciónkban egy 200 – 700 ezer forintos indulórészletet követően egységesen havi 60 000 forintos díjon végezzük a fogszabályozást. Egyszerű kezeléseknél ennél is alacsonyabb költségre számíthat. A részletfizetés futamideje jellemzően kicsit rövidebb, mint a fogszabályozás időtartama. A kezelés megtervezését követően pontos árajánlatot adunk, hogy a kiadások Ön számára jól tervezhetőek legyenek.

Tekintse meg árainkat!

5 285 Google értékelés alapján