Felnőtt fogszabályozás rögzített készülékkel

Már nem számít újdonságnak vagy meglepőnek az, ha egy felnőtt fogszabályozásra adja a fejét. Sokaknak már csak önálló, dolgozó emberként adatik meg a döntés szabadsága, hogy tegyen egy nagy lépést a rendezett, egészséges és esztétikus fogazat irányába. Egyre egészségtudatosabbá válunk, és a jó megjelenéshez is fontos a mosoly harmóniája. Mindemellett a fogszabályozás tudománya is rengeteget fejlődött, a kezelést sokkal komfortosabbá és diszkrétebbé tevő megoldások már az elfoglalt felnőttek számára is a mindennapok részévé tehetők. Ezért a felnőttkori fogszabályozás sosem volt még népszerűbb, mint napjainkban!
Felnőtt fogszabályozás

Bizonyos eseteket kétségkívül egyszerűbb gyermek- és kamaszkorban kezelni, ám fontos tudni, hogy az állcsontok egész életünkben folyamatos, lassú változáson mennek át, a megfelelő erők hatására pedig alakíthatók is. Ez nagyon jó hír a fogszabályozás szempontjából, mert nem lehet akadály az életkor a vágyott mosoly elérésében. 60-70 éves páciensek is nem ritkán megfordulnak rendelőnkben!

A felnőttek fogszabályozó kezeléséhez legtöbbször rögzített készüléket használunk, mely esztétikus kivitelben is elérhető, ezen kívül esztétikai korrekciókhoz van lehetőség átlátszó, kivehető sínekkel végzett fogmozgatásra is, mellyel a kezelés igen kényelmessé és rendkívül diszkrétté válik.

Felnőtt fogszabályozás

A felnőtt fogszabályozás előnyei:

Fogmosás

A szabályosan elhelyezkedő fogakat könnyű tisztítani, így kisebb eséllyel alakul ki íny- és fogágygyulladás, mely idősebb korban a fogvesztés elsődleges oka. Ezen kívül a fogzománc szuvasodását is sokkal könnyebb megőrizni, ha minimalizáljuk a nehezen megtisztítható felületek számát.

Helyes rágás

A fogszabályozás célja nem kizárólag az esztétika, sőt, az esetek egy részében ez csupán másodlagos indikáció a kezeléshez. A fogak megfelelő helyzete megkönnyíti a rágást, és megelőzheti a beszédhibák és állkapocsízületi panaszok kialakulását.

Magabiztos mosoly

A mosoly esztétikája az arc harmonikus megjelenésének egyik legfontosabb eleme. A rendezett, szabályos fogazat nem csupán esztétikus, de magabiztosságot is kölcsönöz viselőjének.

Foglaljon időpontot most!

Ha hasonló problémával kűzd, jöjjön el hozzánk egy konzultációra, ahol szakorvosunk részletesen kivizsgálja helyzetét! A diagnózis felállítását követően személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

Időpontot foglalok!

Ismerje meg munkafolyamatainkat
Borbély Fogászat csapatmegbeszélés

Ezt tesszük a közös siker érdekében!

Részletfizetési lehetőség

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdióban szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni azt az életminőségbeli változást, melyet a pácienseink a kezelés hatására megélhetnek. A felszabadult mosoly ne legyen pénz kérdése! Ezért szokatlanul alacsony havi törlesztő részlet mellett is elérhetővé tesszük a kezeléseinket.

Részletfizetési konstrukciónkban egy 200 – 700 ezer forintos indulórészletet követően egységesen havi 60 000 forintos díjon végezzük a fogszabályozást. Egyszerű kezeléseknél ennél is alacsonyabb költségre számíthat. A részletfizetés futamideje jellemzően kicsit rövidebb, mint a fogszabályozás időtartama. A kezelés megtervezését követően pontos árajánlatot adunk, hogy a kiadások Ön számára jól tervezhetőek legyenek.

Tekintse meg árainkat!

5 285 Google értékelés alapján