Gyermek fogszabályozás

Bár számos fogazati problémát felnőttkorban is meg lehet oldani, főleg kisgyermekes szülőknek nagyon fontos tudni, hogy a legtöbb esetben a gyermekkorban megkezdett kezelés sokkal hatékonyabb, kényelmesebb tud lenni, mert nagyobb a mozgásterünk az állcsontok méretének és növekedésének, illetve a fogak előtörésének befolyásolására. Így általában több lehetőséget enged meg a szülőnek, a gyermeknek és a szakorvosoknak is a megfelelő eljárás kiválasztásában.
Gyermek fogszabályozás

A fogak helyzetének különféle szabálytalanságai számos ok miatt kialakulhatnak. Okozhatják rossz szokások, genetikai hajlamok, vagy az állcsontok fejlődésének rendellenességei.

A korai beavatkozás lehetőséget ad arra, hogy már az állcsontok fejlődése során segítsünk a megfelelő mederben tartani a folyamatot, végig kísérni a tejfogazati, majd vegyes fogazati időszak jellegzetességeit és a fogváltás folyamatát egészen az állcsontok növekedésének befejeződéséig (valójában a növekedés nem áll meg, csak nagymértékben lelassul).

Ujjszopás

A fentiek persze mind szakmai, orvosi szempontok. De azt sem szabad elfelejtenünk, mindennek milyen következményei vannak a pácienseink életére nézve! A gyermekkorban elvégzett fogszabályozás, vagy valamely funkciós kezelés, mivel egy folyamatban lévő változás megfelelő lefutását segíti, sokszor lényegesen kevésbé invazív, mint a felnőttkori kezelések, amikor egy már kialakult, és többé-kevésbé állandósult állapotot kell megváltoztatnunk.

Arról nem is beszélve, hogy így a páciens már úgy lép át a felnőtt korba, hogy fogszabályozási (és esetleg önbizalombeli) problémái rendeződtek, és nem kell az elfoglalt életmódjába belekalkulálni a fogorvosi viziteket is.

Kisfelnőttek

A szülőket arra bátorítjuk, hogy gyermeküket 8-10 éves kortól hozzák el fogszabályozó rendelőnkbe, így a kialakulóban lévő problémák korai stádiumban észlelhetők.

Rendelőnkben a szakmai szempontokon túl arra is különösen ügyelünk, hogy a kicsik számára jó hangulatban teljenek ezek a vizitek, és a későbbiekben is mindig bizalommal üljön be a fogorvosi székbe.

Gyermek fogszabályozás

Foglaljon időpontot most!

Ha hasonló problémával kűzd, jöjjön el hozzánk egy konzultációra, ahol szakorvosunk részletesen kivizsgálja helyzetét! A diagnózis felállítását követően személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek!

Időpontot foglalok!

Ismerje meg munkafolyamatainkat
Borbély Fogászat csapatmegbeszélés

Ezt tesszük a közös siker érdekében!

Részletfizetési lehetőség

A Dr. Borbély Fogszabályozási Stúdióban szeretnénk minél többek számára elérhetővé tenni azt az életminőségbeli változást, melyet a pácienseink a kezelés hatására megélhetnek. A felszabadult mosoly ne legyen pénz kérdése! Ezért szokatlanul alacsony havi törlesztő részlet mellett is elérhetővé tesszük a kezeléseinket.

Részletfizetési konstrukciónkban egy 200 – 700 ezer forintos indulórészletet követően egységesen havi 70 000 forintos díjon végezzük a fogszabályozást. Egyszerű kezeléseknél ennél is alacsonyabb költségre számíthat. A részletfizetés futamideje jellemzően kicsit rövidebb, mint a fogszabályozás időtartama. A kezelés megtervezését követően pontos árajánlatot adunk, hogy a kiadások Ön számára jól tervezhetőek legyenek.

Tekintse meg árainkat!

5 305 Google értékelés alapján